În luna iunie, se derulează cele patru seminarii de instruire psiho-profesională adresate personalului SPO

Pentru creşterea nivelului de competenţe a consilierilor şi personalului SPO, implicat în relaţiile directe cu clienţii SPO, în luna iunie 2015 au loc patru sesiuni de instruire  pe teme de consiliere psiho-profesională şi dezvoltare personală, prin metode de interacţiune specifice şi mecanisme concrete de evaluare a grupurilor de clienţi SPO.

În cursul implementării activităților proiectului, s-a identificat necesitatea participării personalului SPO la sesiuni de instruire pe teme de comunicare cu anumite grupuri vulnerabile. Astfel, au fost programate patru astfel de seminarii de câte cinci zile, care vor reuni 64 de persoane provenind din grupul ţintă - câte 17 reprezentanţi selectaţi din cele patru AJOFM partenere. Primele două sesiuni de instruire au loc în paralel, perioada 18-22 iunie la Cluj, iar ultimele două seminarii se derulează pe acelaşi format în perioada 25-29 iunie 2015.

La aceste evenimente, patru traineri specializati le vor transfera participanţilor know-how-ul și metodele specifice prin activități practice, structurate pe module de lucru, care vor include teme precum realizarea planurilor de dezvoltare personală pentru diverse profiluri umane, cu sau fără vulnerabilități specifice.

Contact

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis
Bulevardul Republicii, nr. 21
Timisoara, jud. Timis

telefon: 0256-294231
fax: 0256-294234