În luna septembrie 2015, au avut loc cele patru seminarii de instruire a personalului Seviciului Public de Ocupare în utilizarea portalului online creat prin proiect

Noile instrumente vin în întâmpinarea clienţilor agenţiilor de ocupare - principalele categorii de beneficiari ai acestora: şomeri şi alte persoane în căutarea unui loc de muncă, angajatori, elevi şi studenţi. Pe de altă parte, instrumentele self-service sunt de mare folos angajaţilor SPO în relaţia cu clienţii, contribuind la fluidizarea comunicării şi modernizarea serviciilor de informare şi consiliere oferite.

Astfel, pentru a-şi însuşi cu precizie noile instrumente, personalul SPO din fiecare agenţie parteneră a proiectului a luat parte la seminariile de instruire: la Arad pe 10-11 septembrie, la Bistriţa pe 15-16 septembrie, la Timişoara pe 17-18 septembrie, iar pe 28-29 septembrie la Reşiţa. Dacă în prima zi a fiecărui seminar a fost prezentat detaliat portalul şi toate funcţionalităţile acestuia, în cea de-a doua zi grupul ţintă a avut ocazia să ofere feedback legat de întreaga platformă.

Contact

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis
Bulevardul Republicii, nr. 21
Timisoara, jud. Timis

telefon: 0256-294231
fax: 0256-294234