25 februarie 2015 - Bistrița: CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI LA BISTRIŢA-NĂSĂUD

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, organizează conferinţa de lansare a proiectului care va avea loc joi, 26 februarie 2015, începând cu orele 10.30, în sala de conferinţe a Hotelului Coroana de Aur (Piața Petru Rareș Nr. 4- Bistrița). Proiectul este derulat în parteneriat cu AJOFM Bistrița Năsăud, AJOFM Caraș Severin, AJOFM Arad, Fundaţia Aequilibrium, Siveco România SA şi SC Media One SRL.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea SPO prin furnizarea de servicii inovative și integrate care vizează creșterea angajabilității clienților SPO în două regiuni de implementare (Nord – Vest şi Vest) și descrie totodată impactul unor servicii apreciate de SPO ce vor influența creșterea ocupării forței de muncă a populației cu vârste cuprinse între 20-65 de ani, vizându-se în special creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor. Proiectului îşi propune să îmbunătăţească abilitățile angajaţilor SPO de anticipare a schimbărilor de pe piața muncii prin furnizarea de analize și prognoze în acest sens precum și îmbunătățirea și diversificarea serviciilor de tip self service al caror scop îl reprezintă creșterea angajabilității clienților SPO.

În cadrul conferinţei se vor discuta detalii despre iniţiativa proiectului, premisele de la care s-a pornit în acest demers şi obiectivele propuse în cadrul acestuia. La finalul evenimentului va avea loc o conferință de presă.

Proiectul „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare si Eficiente” este confinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013, Axa prioritară 4. „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.1. „Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

Contact: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, ajofm@tm.anofm.ro

Contact

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis
Bulevardul Republicii, nr. 21
Timisoara, jud. Timis

telefon: 0256-294231
fax: 0256-294234