Bistriţenii au aflat săptămâna aceasta soluțiile eficiente propuse de proiect, la Zilele SPUNE SPO

De luni până joi, în perioada 4-7 mai 2015, membrii echipei proiectului SPUNE SPO s-au întâlnit față-în-faţă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, elevi şi stidenţi, instituţii publice, ONG-uri, angajatori, veniţi în număr extrem de mare la Hotel Diana din Bistrița (Calea Moldovei nr. 80), unde s-au desfăşurat Zilele SPUNE SPO.

Cei peste 120 de participanţi au luat la workshopurile de consiliere şi informare, au interacţionat direct cu angajatorii prezenţi la standurile de prezentare, iar în cabina SPUNE SPO şi-au putut spune deschis opinia despre piaţa forţei de muncă.

Cel mai important este că cei prezenţi au înţeles practic cum funcţionează platforma online spunespo.ro, o soluţie eficientă creată ca instrument de informare şi consiliere pentru ca orice persoană în căutarea unui loc de muncă să îşi mărească scorul personal de angajabilitate, putând testa în mod activ o serie de instrumente sub coordonarea atentă şi implicată a celor din proiect.

Bistriţa a deschis seria de evenimente interactive Zilele SPUNE SPO care se desfăşoară în patru judeţe: Bistrița-Năsăud, Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Contact

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis
Bulevardul Republicii, nr. 21
Timisoara, jud. Timis

telefon: 0256-294231
fax: 0256-294234