Parteneri

AJOFM Timiş funcţionează ca unitate cu personalitate juridică, este subordonată ANOFM şi are caracter public.

AJOFM Caraş-Severin este o instituţie de stat specializată în domeniul ocupării forţei de muncă şi al protecţiei sociale. Principalele activităţi ale instituţiei sunt organizarea şi finanţarea serviciilor de ocupare şi formare profesională a forţei de muncă.

AJOFM Arad asigură şi coordonează aplicarea politicilor în domeniul ocupării şi formării profesionale a forţei de muncă la nivel judeţean încă din anul 1999, având o bogată experienţă în acordarea serviciilor de informare şi de consiliere profesională, mediere a muncii şi în organizarea programel

AJOFM Bistriţa-Năsăud este un important organism la nivel teritorial de implementare a politicilor şi programelor legate de piaţa muncii, conform legislaţiei în vigoare.

Fundaţia Aequilibrium este înfiinţată în 2012 cu scopul de a susţine iniţiative şi proiecte sociale, educaţionale şi de mediu, prin diverse programe şi prin acţiuni menite să contribuie la responsabilizarea societăţi româneşti în ansamblul ei.

SIVECO România este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est.

Compania Media One s-a dezvoltat într-un motor generator de servicii de consultanţă, management şi comunicare de calitate.

Contact

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis
Bulevardul Republicii, nr. 21
Timisoara, jud. Timis

telefon: 0256-294231
fax: 0256-294234